Ska’ndal tjetër? La Jaseminën, Andi është lidhur me motrën e Sindit?

Sk’andal tjetër? La Jaseminën, Andi është lidhur me motrën e Sindit?

Pas daljes nga “Përputhen”, Andi dhe Jasmina i dhanë fund njohjes mes tyre.

Sipas ish-konkurrentes, Andi kishte kohë që nuk ishte më i njëjti për shkak të famës dhe vëmendjes dhe gj esti i tij duke e lënë atë vetëm për këngëtaren Diona Fona i “vuri kapakun” lidhjes së tyre.

Patjetër që herë pas here secili ka hedhur t humba në profilet e tyre shumë të nd jekura në Instagram.

Por pak orë më parë motra e Sindit ka publikuar një foto me Andin ku duken mjaft të afërt.

“Kërko magj inë në çdo moment”, shkruan Flavia, motra e Sindit krah fotos.

S igurisht qe komentet kane lene dyshim per nje lidhje mes tyre.