Në garat me vetura, John Tondro go’det lopën teksa voziste makinën me shpejtësi prej 180 kilometra në orë

Në garat me vetura, John Tondro go’det lopën teksa voziste makinën me shpejtësi prej 180 kilometra në orë

Ky është një moment i tm’errshëm kur një ngasës go’det në një lopë teksa voziste veturën me shpejtësi të madhe në garën Pa rker 425 në SHBA.
Gara që u zhvillua nëpër shkr etëtirën e Arizonas, ka sjell një prej aks’identeve më të p azakonshme në botën e garave me a utomobilizëm.

John Tondro ishte duke vozitur automobilin e tij me një shpejtësi prej 180 kilometra në orë, kur ndodhi ak’sidenti që fatmirësisht pos d ëm’eve materiale, nuk e d ëmtoi amerikanin.
J.T., siç e thërrasin miqtë, gjatë garës në Arizona goditi disa lopë që po tr uponin rrugën gjersa gjithë momentin e kishte filmuar kamera që gjendet brenda veturës.

Vetura e shoferit shihet teksa rrotullohet të paktën tre herë dhe përfundon në fund të sht egut ndërsa lopa ngo’rdh pas go ditjes së tmer’rshme që merr.
Gara e vendosur në P arker të Arizonas ishte rr askapitëse dhe sht egu ishte i gjatë 425 kilometra – prandaj ka marrë emrin P arker 425.

Përfundimisht, pas shumë orësh të mbushura me pl uhur, Andy McMillin korri fitore në SHBA. /Telegrafi/