“Lufta” për drejtimin e “Big Brother VIP”, si ia rrėmbeu Luana Vjollсa formatin ekѕkluziv Arbana Osmanit

“Lufta” për drejtimin e “Big Brother VIP”, si ia rrėmbeu Luana Vjollсa formatin ekѕkluziv Arbana Osmanit

“Big Brother” do të rikthehet në ekranin e “Top Channel” pas 4 vitesh, e si kurrë më parë, këtë herë banorët do të jenë personazhe të njohur VIP.

Disa ditë më parë televizioni njoftoi se do të nisë së shpejti “Big Brother”, por kësaj here vetëm me personazhe të njohura shqiptare, të cilat do të bashkëjetojnë për 100 ditë në kushte të zakonshme larg l uksit.

“Big Brother Vip” do të zhvillojë edicionin e parë në studion “Nova”, krijuar enkas për spektakle të këtij lloji disa vite më parë. “Në udhëtimin e tyre banorët do t’u në nshtrohen kushteve të pazak onta, brenda një shtëpie që askush s’e kishte i mag jinuar larg komoditeteve të jetës së përditshme”, shkruhet në njoftimin e organizatorëve.

Deri tani dihet se a udicionet do të nisin së shpejti për banorët e brenda shtëpisë, ndërkohë që “lufta” është për fro nin e moderatorit. Ndaj, ndjekësit me të drejtë pyesin se kush do ta prezantojë “Big Brother VIP”, që do të nisë sezonin e ardhshëm?

Në fillim u përmend Ledion Liço si moderatori i “reality show”-t, por më pas u fol se një l uftë e vërtetë është bërë brenda televizionit mes prezantueses leg jendare Arbana Osmani dhe Luana Vjollcës.

Sipas burimeve brenda televizionit, Luana ia ka rr ëmbyer këtë program Arbanës, për ta drejtuar ajo sezonin e ardhshëm. Pak ditë më parë Luana dhe trashëgimtarja e televizionit, Lori Hoxha, u takuan dhe postuan një foto ku kishin dalë bashkë si për të thënë se një projekt i ri do të vijë shumë shpejt.

Ndërsa direkt pas këtyre th ashethemeve, ishte vetë Luana e cila postoi një foto me tekstin “Luana Vjollca të vë shgon”, duke konfirmuar kështu lajmet se do të jetë ajo prezantuesja, me mo ton e njohur të këtij “reality show”.Luana nuk ka prezantuar më parë emisione me të tilla përmasa dhe të shohim si do të ia dalë kësaj here, pas ek speriencës me VIP-at në formatin e saj “Shiko kush Luan”.

Nisur nga sh ifrat e larta të au diencës me programin e saj, drejtuesit ia kanë besuar asaj programin, me të cilin është ide ntifikuar Arbana, aktualisht moderatore e “Dua të të bëj të lumtur”.

Le të shohim si do të jetë ky “Big Brother Vip” që nuk do të presë kësaj here “banorë të z akonshëm”, por personazhe publike, që ne i shohim shpesh në rrjetet sociale dhe televizion e të cilët do të sf idojnë veten dhe njëri-tjetrin, duke jetuar në i zolim për 100 ditë.

Për vite me radhë “Big Brother” ka qenë ekskluzivitet i Arbanës, ndërkohë që shumë sukses pati Ledion Liço me drejtimin e atij f ormati.