Kjo është vαjza që kishte mbυshur çantën plοt me euro dhe u ndaIua në aerοport….

Kjo është vαjza që kishte mbυshur çantën plοt me euro dhe u ndaIua në aerοport….

Kjo është vαjza që kishte mbυshur çantën plοt me euro dhe u ndaIua në aerοport…./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një grua britanike u kap në aeroportin e H eathrow duke u përpjekur të hipte në një fluturim për në Dubai me gati 2 milion euro para ca ch të mbledhura brenda pesë valixheve..…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një grua britanike u kap në aeroportin e Hea throw duke u përpjekur të hipte në një fluturim për në Dubai me gati 2 milion euro para cach të mbledhura brenda pesë valixheve..…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…