Këngëtarja ѕhqiрtare tregon diçka që nuk do e bëjë kurrë: Ma ndalon feja.

Këngëtarja ѕhqiрtare tregon diçka që nuk do e bëjë kurrë: Ma ndalon feja.

Leonora Jakupi kështë një nga këngëtaret më të bukura të skenës shqipatre. Ndonëse vitet shkojnë, duket se ajo mbetet po aq e re sa në daljen e parë televizive.

Shpesh herë Leonora ka zgjedhur të e ksperimentojë me look-un e saj gjatë karrierës. Por ka diçka që këngëtarja nuk do ta bënte asnjëherë.

Së fundmi, ajo është shprehur në një intervistë se nuk i pëlqejnë tatuazhet dhe nuk e ka menduar ndonjëherë që të bëjë një të tillë. Leonora ka thënë se nuk ka asnjë tatuazh, pasi për shijen e saj nuk duken mirë dhe janë të r rezikshëm për shëndetin dhe një ndër arsyet, sipas saj është edhe feja.

“Arsye tjetër pse nuk i dua tatuazhet është se jam besimtare e madhe dhe feja jonë i ndalon, kështu që ka shumë mo tive që asnjëherë nuk më ka shkuar mendja të bëj diçka të tillë dhe jam kundër, pasi më pëlqen natyralja dhe ashtu si më ka falë Zoti”, është shprehur këngëtarja.