Edhe pse i ka vetëm 5 ulëse, nga Corsa shihen duke dalë 14 persona

Edhe pse i ka vetëm 5 ulëse, nga Corsa shihen duke dalë 14 persona

Ky është momenti kur 14 persona, përfshirë 10 fëmijë, dalin nga vetura V auxhall e cila ka vetëm pesë ulëse.

Videoja është filmuar nga James Bowen, 33-vjeç, i cili pa këtë ngjarje të paz akontë nga dritarja e shtëpisë së mikut në Blackburn të Anglisë, transmeton Telegrafi.

Në video shfaqet vetura Va uxhall Corsa e parkuar mes dy veturave tjera, nga e cila dalin gra e fëmijë dhe një burrë.

Megjithatë një gjë është e si gurtë që nëse do të kapej nga ndonjë p olic i tr afikut shoferi si gurisht se do të dë nohej, kjo për fa ktin se përpos shoferit në këtë veturë lejohen edhe katër persona tjerë.

Dë nimi për një veprim të tillë në Angli mund të shkojë deri në 500 f unte, kurse në video shihen duke dalë 14 persona, kryesisht gra e fëmijë. /Telegrafi/