Largohet Nga Banesa Dy Adoleshentet 14 Dhe 15-Vjeç, Ja Ku U Panë Për Herë Të Fundit/ Ku Janë Vallë

Largohet Nga Banesa Dy Adoleshentet 14 Dhe 15-Vjeç, Ja Ku U Panë Për Herë Të Fundit/ Ku Janë Vallë

Dy adoleshente janë zh dukur nga banesat e tyre. R aportohet se të h umburat janë Ruby Cuskern 14 vjeç dhe Megan Hardwick 15 vjeç/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

.Hera e fundit që ato u panë ishte në një fushë në Eastbourne rreth ores 18:15. Që nga ai moment familjarët e vajzave kanë ngritur a la rmin kudo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Dy adoleshente janë zh dukur nga banesat e tyre. Ra portohet se të h umburat janë Ruby Cuskern 14 vjeç dhe Megan Hardwick 15 vjeç.Hera e fundit që ato u panë ishte në një fushë në Eastbourne rreth ores 18:15. Që nga ai moment familjarët e vajzave kanë ngritur a larmin kudo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…