Kjo është vajza Shqiptare që la burrin e fëmijët për të dashurin 18-vjeçar!

Kjo është vajza Shqiptare që la burrin e fëmijët për të dashurin 18-vjeçar!

A k uza e vjehrres: B raktisi djalin 6 vjecar dhe u largua me te dashurin.

P ERBALLJA LIVE MES NUSES DHE VJEHRRES 24 VJECARJA: NUK E DASHUROJ ME BABAIN E FEMIJEVE.
Nusja i kërkon djalin e vogël vjehrrës, Kurse vjehrra nuk e pranon t’i japi nipin Nuses.

Por pastaj Nëna thotë qe do të jetojë me 3 fëmijët e saj.