Рulëbardha donte t’i ‘rrëmbente usѕhqimin nga dora, burri ia fut me gruѕht’!

Рulëbardha donte t’i ‘rrëmbente usѕhqimin nga dora, burri ia fut me gruѕht’!

Një burrë ka re aguar me shpejtësi rr ufej kur pa një pulëbardhë që po i afrohej ushqimit që mbante në dorë. Ai po merrte disa ka rkaleca deti në një ditë me diell bukur dhe dukej se ishte shumë i lumtur teksa priste t’i shijonte.

Një pulëbardhë ishte ulur në majë të st endës dhe po shikonte në mënyrë tinëzare për ndonjë shans të “rrëmbente” vaktin e dikujt. Ndërsa burri po ecte drejt operatorit të kamerës, zogu u turr të r rëmbente ka rkalecat. Burri e gr ushtoi pulëbardhën në bark, duke e larguar menjëherë.