U përfol se ishte shtàtzënë, Sara na habit me deklaratën për Atdheun

U përfol se ishte shtàtzënë, Sara na habit me deklaratën për Atdheun

Pasi u rikthye në Për’puthen për Antonelën, Atdheu habiti të gjithë duke dalë nga emisioni me Sarën si çift. I gjithë publiku mbeti i ha bitur dhe tashmë sytë janë të çifti. Në rrjetet sociale, ish-konkurrentët po tregojnë vazhdimisht se janë bashkë dhe publikojnë foto k rah njëri tjetrit.

Së fundmi u a ludua se Sara mund të j etë sht atzënë pas një fotoje që ajo postoi, por Atdheu e mohoi këtë lajm, madje u shpreh se as nuk është në lidhje me Sarën, por thjesht po njihen.

U përfol se ishte sht atzënë, Sara habit me deklaratën

Nga ana tjetër duket se Sara është dashuruar shumë dhe po e vlerëson taman lidhjen me Atdheun pasi së fundmi postoi një fotografi të Atdheut ku shkruajti ”Kur ti buzëqesh, buzëqesh dhe unë”.

Jo të gjithë bëjnë deklarata kaq të ëmbla.