Nuk gëlltitej dot, mjekët tr0nditen nga ajo që zbulojnë në fytin e 5-vjeçares

Nuk gëlltitej dot, mjekët tr0nditen nga ajo që zbulojnë në fytin e 5-vjeçares

Mj ekët në Australi kanë bërë mrekulli, duke i shp ëtuar j etën një vajze 5 vjeçare, së cilës i kishte kaluar një bateri e vogël para gjashtë muajsh në fyt.

5-vjeçarja, Shaylah Carmichael gjashtë muajt e fundit kishte ngr ënë shumë pak ushqim dhe kishte filluar të dobësohej. Fundjavën e shkuar pas pro blemeve me gëlltitjen, tem peraturën, të vjellat dhe hu mbjen në peshë, prindërit e dërguan vogëlushen në spital.

Pasi i bënë një gr afi, mje kët mbetën të tr onditur kur kuptuan se një bateri e vogël e kishte munduar vajzën gjatë gjithë kësaj kohe.
Sipas tyre, objekti i kishte bl lokuar fëmijës rrugën për në stomak si dhe kishte nisur ta gër ryente fytin e saj nga brenda.

Pas nën shtrimit të një op eracioni vogëlushes 5-vjeçare, iu hoq bateria që mbante prej 6 muajsh në fyt.

Deklarata e nënës – Nëna e saj, Kirra, 32- vjeç u shpreh e sh okuar, pas la jmërimit të mj ekëve.

Në një sta tus në rrjetin social, Facebook nëna e vogëlushes shkruan se nuk mund të besonte se vajza e saj ishte ende g jallë.

“Ajo është duke bërë mire. Është një rrugë e gjatë për të. Unë thjesht nuk mund të besoj se vajza jonë e vogël ende është e gja llë. Disa fëmijë nuk janë aq me fat.”

Zonja Carmichael bëri me dije se vajza e saj, Shaylah ishte ankuar për dhi mbje në fyt dhe se nuk ishte në gjendje të gëll tiste ushqimin e saj.

“Ajo humbi aq shumë peshë dhe sepse i duhej të zgjidhte se çfarë do të hante. Ajo ishte e lodhur dhe le targjike. Kam marrë videot e saj si dëshmi për ta parë e dëgjuar mje kët.”

Pas kësaj ng jarjeje nëna e Shaylahra, Kirra Carmichael kërkon që bateritë e vogla të ndalohen së tregtuari.