“Kush të јер të drejtën të më рrekëѕh, ѕulmohet” konkurrentja e re…

“Kush të јер të drejtën të më рrekëѕh, ѕulmohet” konkurrentja e re…

Konkurrentja e fundit që iu shtua emisionit të modës “Style Star Shoë” është pë rballur me shumë k ritika, sidomos nga konkurrentet e tjera.

E që një gjë ka ndodhur për herë të parë në skenën e spektaklit.

Pas de batit me vajzat e tjera, ndërkohë që po r eplikonte me jurinë, Boriana, një tjetër konkurrente, i afrohet dhe i p rek veshjen si dhe kapelen Senajdës.

Më pas, Boriana është shprehur ‘’është kapele plazhi’’.

Senajda si fillim, me të drejtë ka thënë ‘’Kush të jep të drejtën te më prekesh’’, më pas ka përsëritur që e tha njëherë se kapelja që kishte zgjedhur nuk ishte e duhura.