Do mbeteni pa fjalë nga bukuria e Nënës së këngëtares Genta Ismajli

Do mbeteni pa fjalë nga bukuria e Nënës së këngëtares Genta Ismajli

Genta Ismajli ka dekada që është aktive në skenën e muzikës dhe një nga këngëtaret që arriti t’i mb ijetojë kohës.

Këngëtarja njihet për zërin, stilin dhe bukurinë që ka, por për këtë ne padyshim mund të themi se e ka trashëguar nga nëna e saj.

Nëna e Gentës nuk është një figurë e njohur dhe shumë rrallë shihet në publik, por në disa imazhe që qarkullojnë në rrjet ajo duket një grua shumë e bukur dhe me stil.

Kujtojmë se Genta tashmë e ka bërë publike lidhjen e saj me b iznesmenin e njohur turk, Huseyin Usta, me të cilin kalon pothuajse tërë kohën e saj dhe shumë shpesh i bëjnë njëri-tjetrit ed he d edikime ro mantike./Kosovarja