Ajo shkoi për të lindur, nëna zgjohet pas 5 ditësh pa “këmbë”

Ajo shkoi për të lindur, nëna zgjohet pas 5 ditësh pa “këmbë”

Sot, në një intervistë, nëna nga Torquay, Devon, tregon se si jeta e saj ka ndryshuar përgjithmonë që nga ajo ditë.Teksa avokatët e saj po përgatiten që të hedhin në gj yq spi talin, ku ky i fundit ka kërkuar nd jesë,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

31-vjeçarja shprehet: “Më duket sikur j et a ime është larguar nga unë”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

“Isha një nënë aktive, dërgoja fëmijët në shkollë dhe kujdesesha për familjen time. Nuk mund të pushoj së q ari. Asnjë q enie h umane nuk duhet të ketë një ek speriencë të tillë dhe duhet të shm anget”, ka shtuar ajo.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…