Mamaja shkon me vajzën në muaj mjalti, kthehet shtãtzënë me dhëndrin

Mamaja shkon me vajzën në muaj mjalti, kthehet shtãtzënë me dhëndrin

Një britanike tha se nuk do e falë kurrë mamanë e saj për atë që i bëri. Duket si një hi stori e pab esueshme ajo që i ndodhi Lauren Well. Mamaja, jo vetëm i mo ri burrin, por edhe mbeti sh tatzënë me të dhe lindi një bebe f iks nëntë muaj pas muajit të m jaltit.

Lauren Wall, tashmë 34 vjeç u martua me punonjësin e aeroportit, Paul White në vitin 2004, kur ajo ishte 19 vjeç dhe sapo kishte lindur beben e tyre, një vajzë.

Mamaja e Lauren, Julie, tani 53 vjeç, vendosi të paguajë fat urën e dasmës, rreth 20 mijë dollarë. Në shenjë mirënjohje, e bija e ftoi në muajin e mj altit. Lauren mendoi se ishte një ide e mirë në atë kohë, por tetë javë më vonë, Paul iku nga shtëpia që ndante me Lauren. Dhe nëntë muaj më vonë, mamaja e Lauren lin di fëmijën e Paul dhe shpalli se ata ishin zy rtarisht çift.

Lauren thotë se Paul shkonte shumë mirë me mamanë e saj, por nuk e kishte me nduar kurrë se gjërat do shkonin kaq larg. Pas muajit të mj altit, Paul nisi të ruante shumë celularin e tij. Por motra e Lauren, që po përdorte telefonin e mamasë, zbuloi disa mesazhe të p apërshtatshme mes saj dhe Paul.

Kur u pë rball me mamanë, ajo i tha se nuk kishte asgjë mes saj dhe dhëndrit. “Ti je e çme ndur,” i tha të bijës.

Disa ditë më vonë, Paul e hoqi unazën dhe bra ktisi të shoqen bashkë me vajzën e vogël, për të shkuar te vjehrra. Në atë kohë, Lauren nuk e dinte se mamaja ishte shta tzënë.

“Mendova se mbaroi bota,” kujton Lauren. “Nuk mund të besoja se dy njerëzit që doja më shumë, më kishin tr adhtuar,” thotë ajo. “Për këtë, nuk do e f al kurrë”.

Si për të the lluar pl agën, Paul u martua me mamanë e Lauren fi k s pesë vite pasi ishte martuar me të bijën. Lauren ishte në dasmë, për hir të vajzës. Mamaja te ntoi t’i kërkonte falje, por Lauren e nxo ri nga makina. Më vonë i shkroi edhe një letër duke i kërkuar fa lje. Kurse Paul nuk i kërkoi kurër f alje asaj.

Edhe sot e kësaj dite, ata janë të martuar. Kurse Lauren ka nisur një jetë të re. Ajo tashmë është sh tatzënë me fëmijën e katërt me partnerin e ri të saj.

“Koha shë ron pl.ag.ët dhe unë e mamaja kemi ten tuar të kemi një ma rrëdhënie normale. Por nuk do jemi kurrë të afërta si dikur. Nuk do i besoj kurrë asaj,” thotë ajo.