Ma Mirë Me U Martu Me Një Të Huaj Se Shqiptari Të Don Vetëm Për Interes Mërgimtarja

Ma Mirë Me U Martu Me Një Të Huaj Se Shqiptari Të Don Vetëm Për Interes Mërgimtarja

Qe nga dita qe jam martuar kam shum pr obleme me familjen e burrit sepse – Mirdita tlutem anonime. Jam nje vajze 23 vjeqare , kom lind perendim dhe vazhdoj te jetoj gurbet me familje. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Jam njoftu para dy vite me nje djal se ka jetu perendim ne te zezen veq vet dhe familjen e ka kosov. Kam shku kosov e jena feju shum shpejt,(1vjet gati kem fol)se e kom dasht shum dhe skom pyet as per familje as per kushte qe i kan.

Qe nga dita qe jam martuar kam shum p robleme me familjen e burrit sepse – Mirdita tlutem anonime. Jam nje vajze 23 vjeqare , kom lind perendim dhe vazhdoj te jetoj gurbet me familje.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…