Kjo është 20-vjeçarja shqiptare që humbi/jetën në Zvicër

Kjo është 20-vjeçarja shqiptare që humbi/jetën në Zvicër

20-vjeçarja me inicialet L.B, h umbi j etën tr agjikisht në një ak sídent tra fíku që ndodhi pasditen e së martën, pranë Mo udon.

Ak sídenti ndodhi në rrugën Route de Berne, afër Moudon (VD), pasi u p ërplas me një automjet që udhëtonte në drejtim të kundërt, njoftoi p olícia e Va ud, shkruan 24heures.ch.

Pol ícia bëri të ditur se derisa po lëvizte në drejtim të Payerne (VD) h umbi drejtimin e automjetit të tij në rrugën e kundërt. Të dy veturat u go dítën p ërballë në drejtim të Lozanës.

Menjëherë pas aksídentit, e kipet mj ekësore dolën në vendin e n gja rjes dhe ko nfirmuan v de kjen e vajzës shqiptare, përcjell albinfo.ch.

Ndërsa shoferi i veturës tjetër është i l ënduar r ëndë, por jashtë rr ezíkut për j etën.

Rrethanat e ak sídentit ende nuk janë të qarta./Gazeta Sinjali