“Këtë Ramush nuk mundem me ta fal”, Çka nuk i bëri ‘hallall’ Adem Mikullovci, Haradinajt”

“Këtë Ramush nuk mundem me ta fal”, Çka nuk i bëri ‘hallall’ Adem Mikullovci, Haradinajt”

Adem Mikullovci

“Ramush HaradinajAktori, Adem Mikullovci nd ërroj je të në moshën 83 vjeçare por la pas shumë kujtime nga jeta e tij.Përveç kr ijimtarisë së tij në politikë, ai u bë pjesë edhe e politikës në vitet e fundit, shkruan GazetaBlic.Gjatë s eancave në Kuvendin e Kosovës, mori fjalën shumë herë duke tr ajtuar pr obleme të ndryshme që kanë pre okupuar vendin.

Në një nga videot e publikuara në You/Tube i ishte drejtuar kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj për de markacionin me Malin e Zi.

Të gjithë, pothuajse e dimë se i pari i partisë AAK ishte kundër këtij d emarkacioni saqë i kishte p ërplasur hartat por në fund ndryshoi qëndrim dhe befasoi të gjithë.I ndj eri, Adem Mikullovci në s eancën e Kuvendit i ishte dejtuar Haradinajt duke i thënë se nuk do ta fal asnjëherë për qëndrimin që e ka nd ërruar.

‘Sa ishe në opozitë i gj uajte hartat hava dhe ky de markacion nuk bën të votohet si u bone kryeministër i more ato harta dhe me vru ll dole duke thënë se ky kufij duhet të votohet. Kosova, humbi 8 mjë h ektar tokë këtë Ramush nuk mundem me ta fal’, kishte thënë ndër të tjera Adem Mikullovci”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

v1de0