E pabesueshme, lexon me sy mbyllur

E pabesueshme, lexon me sy mbyllur

Një 9-vjeçare nga India mahniti të gjithë në Shtetet e Bashkuara kur nisi të lexojë me sy mbyllur fjalitë e shkruara në një co pë letre.

Yogamaa është shprehur se ka ndjekur një kurs në Gurukul të Indisë, ku i shte t rajnuar nga një G uru se si ta ak tivizojë syrin e saj të tretë.

Ajo tregon se kjo fuqi m istike është një “aftësi e mësuar”, duke i kundërshtuar të gjithë zërat se dh unti të tilla janë të lindura.

Ajo nuk është e vetmja me të tilla aftësi. Një 12-vjeçare nga D allasi i Shteteve të Bashkuara thotë se ka arritur ta hapë sy rin e saj të tretë pas programit 3-javësh që përfshin i nicim dhe m editim.