Ish-ministri po shijon fejesën me vajzën nga Istogu

Ish-ministri po shijon fejesën me vajzën nga Istogu

Besian Mustafa ka pak javë që është fejuar me vajzën nga Istogu, Erolida Januzaj.Çifti duket se po shijojnë lidhjen e tyre duke ndarë kohë pas kohe momente pranë njëri tjetrit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Me bluza të bardha dhe syze të zeza, çifti sapo ka ndarë një moment foto të çastit nga kryeqyteti.Erolida Januzaj vije nga qyteti i vajzave të bukura, Istogu/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Besian Mustafa ka pak javë që është fejuar me vajzën nga Istogu, Erolida Januzaj.Çifti duket se po shijojnë lidhjen e tyre duke ndarë kohë pas kohe momente pranë njëri tjetrit.Me bluza të bardha dhe syze të zeza, çifti sapo ka ndarë një moment foto të ç astit nga kryeqyteti.Erolida Januzaj vije nga qyteti i vajzave të bukura, Istogu/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.