E pazakontë: Ngrihet ‘alarmi’ në Aeroportin e Rinasit, çfarë u gjet aty? Policia ‘blindon’ zonën, mësohet se ka…

Një ngj.arje e pazakontë ka ndod.hur në Aeroportin e Rinasit. Bëhet me dije se Policia ka seku.estruar një pistoletë tip Zastava në Rinas, e cila ishte hedhur në rre.thimin e aeroportit.Mësohet se ar.ma ka qenë e pajisur me krehër, fish.ekë dhe numër serie të rregullt, ndërsa është dërguar në laborator për ekza.mini.me të mëtejshme..Vijon…