Ardit Gjebrea shpërthen pas ngjarjes që ndodhi: Këta janë të sëmurë mendorë…!!

Moderatori Ardit Gjebrea ka rea.guar pas art.iku.llit të medias serbe se Simboli i Shqipërisë së madhe, duke iu referuar shqiponjës dykrenare të bërë nga këngëtarja Anxhela Peristeri në një prej paraqitjeve të saj, është një pro vokim i t urpshëm para gazetarëve.Ardit Gjebrea i ka kons.ideruar si të sëmu rë me ndorë.Ai ka pu.blik.uar si foto arti.kullin në story-n e tij në Instagram dhe ka shkruar: “Përfundimisht, këta janë të sëm urë me ndorë”.