“Vrasja në Pejë, familjari rrëfen se si filloi sherri, nga tentimi për dhunimin e vajzës, deri te vrasja” e Gëzim Kastratit

“Vrasja në Pejë, familjari rrëfen se si filloi sherri, nga tentimi për dhunimin e vajzës, deri te vrasja” e Gëzim Kastratit

Një ng jarje e rë ndë ka ndodhur në komunën e Pejës rreth orës 15:30 minuta.

Xhevdet Januzaj dys hohet se ka sht ënë me ar më zj arri në drejtim të vi kt imës, Gëzim Kastrati, ku si p asojë e plum bave ka hum bur je tën në një lokal në rrugën “Gjon Gazulli”, shkruan IndeksOnline.

Një familjar i vi ktimës ka rr ëfyer për IndeksOnline se si ndodhi ngj arja.

Ai për IndeksOnline ka thënë se i dys huari, Januzaj është mësimdhënës në shkollën fillore “Dardania” i cili më 27 dhjetor 2019 ka t entuar ta dhu noj nxënësen, vajzën e v iktimës, Gëzim Kastrati.

“Vi ktima e ka pasur vajzën në shkollën “Dardania” në Pejë, në shkollë fillore nxënëse. Profesori që e ka vr arë e ka marrë vajzën e ka futur në sallë të profesorave dhe ka dasht ta dh unoj, por vajza ka ikë. Ajo ka shkuar në shtëpi duke q ajt i ka tregu prindit çfarë i ka ndodh”, tha ai.

Tutje, familjari tregon se mësimdhënësi Januzaj ishte i dë nuar me 3 vite e gjysmë b urgim për këtë vepër p enale “Sul m Sek sual” por i njëjti ishte në li ri.