Kur nusja e Ermalit ‘punonte’ kamarjere me minifund dhe flokë të shkurtra, sa shume ka ndryshuar tani

Kur nusja e Ermalit ‘punonte’ kamarjere me minifund dhe flokë të shkurtra, sa shume ka ndryshuar tani

Tashmë është një sipërmarrëse e rëndësishme dhe moderimi ka dalë në plan të dytë.

Amarda Toska e ka filluar karierën e saj si prezantuese në shfaqjen e humorit ‘Portokalli’. Por Ami nuk mbeti vetëm në pjesën e moderimit.

Ajo performoi si balerinë dhe si një nga aktoret e shfaqjes, ku iu desh që hera herës të ndryshonte pamje. Kush nuk është nostalgjik për rolin e saj si ‘Balerina Bullgare’, kohë kur ajo ishte në formën më të mirë tr upore.

Në një prej performancave ajo i ronizonte videoklipet e asaj kohe, ku vajzat se.k si aktronin si kamarjere. Pas largimit nga ‘Portokalli’, Ami vazhdoi moderimin në disa spektakle të tjera dhe tashmë ka një b iznes të suksesshëm.

Tashmë është një sipërmarrëse e rëndësishme dhe moderimi ka dalë në plan të dytë.

Amarda Toska e ka filluar karierën e saj si prezantuese në shfaqjen e humorit ‘Portokalli’. Por Ami nuk mbeti vetëm në pjesën e moderimit.

Ajo performoi si balerinë dhe si një nga aktoret e shfaqjes, ku iu desh që hera herës të ndr yshonte pamje. Kush nuk është nostalgjik për rolin e saj si ‘Balerina Bullgare’, kohë kur ajo ishte në formën më të mirë tru pore.

Në një prej performancave ajo ir onizonte videoklipet e asaj kohe, ku vajzat se.ksi aktronin si kamarjere. Pas largimit nga ‘Portokalli’, Ami vazhdoi moderimin në disa spe ktakle të tjera dhe tashmë ka një b iznes të suksesshëm.