Këngëtari: Zoti po na dėnon, ia kemi marrë popullit nga 5000 – 7000 euro në Dasma.

Këngëtari: Zoti po na dęnon, ia kemi marrë popullit nga 5000 – 7000 euro në Dasma.

Një p ërplasje fjalësh ka ndodhur mes këngëtarit Labinot Rexha dhe Shkëlzen Jetishit-Xenit.
Nuk mungoi edhe këtë herë r eagimi i Labinot Rexhës, i cili e ak uzoi Xenin për vjedhje të këngëve, ndërsa tha edhe se kanë hyrë në gjy nah duke u marrë qytetarëve shuma të mëdha të pa rave për dasma.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…