E trishte në Tiranë, 22-vjeçarja humb jetën nga infeksioni në dhëmballë (EMRI)

Një 22-vjeçare nga Delvina h umbi jetën sot në Tiranë, për arsye ende të paqarta plotësisht. Mësohet se Evgjeni Baxho ka hu mbur jetën në kushte shtëpie, ku paraprakisht d yshohet se për shkak të një in feksioni në dhëmballë. Por mbetet aut opsia ajo që do të përcaktojë shkaqet e vërteta të vd e kjes së 22-vjeçares. Kjo ngjarje ka t r n ditur mbarë opinionin publik. Ikja e saj e parakohshme nga kjo botë ka lënë pas shumë dh i mbje dhe l ot në familje, tek miqtë dhe të afërmit. Stafi i Newsbomb i shpreh familjes Baxho ngushëllimet e sinqerta. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT