“E marrë peng e shkreta”, Artan Hoxha: Kjo është ulëritëse: Pasi i hodhën kufomën si qen dhe i lanë fëmijët jetimë, vrasësit detyruan bashkëshorten…

Gazetari in.vestig.ativ Artan Hoxha thotë se bas.hkëshortja e Endri Mustafës të vr.arë në mnëyrë maf.ioze në Shkodër, është detyruar nga vr.asë.sit të dalë para kamerave dy herë për të he qur përgjegjësinë ndaj tyre.I rev.oltuar, gazetari Hoxha thotë se po.licia dhe pr.okuroria duhet të rea.gojnë menjëherë për ta marrë në mbrojtje Ingrit Mustafajn, bashkëshorten e të ndje rit.LEXO ME TEPER