Atdheu iku me Sarën, por Antonela s’pyet më fillon dhe flet me një djalë tjetër për fantazi s*ksuale: I ke akoma ato ti….

Teksa janë ashpë rsuar tonet në studio, Antonela ka zbuluar bisedën në prapaskenë me Blerimin, të cilën ai e m ohoi duke thënë se po ndryshohen fjalët.Blerimi i është kthyer Antonelës duke i kujtuar Atdheun dhe fjalët që kishte për të, për të cilin thoshte se kishte fantazi s*ks.uale.Antonela: Në prapaskenë the se Princit nuk i intereson për Aristelën…

Blerimi: Ti e thua të kun.dërtën. Kam thënë Aristelës nuk i intereson për Princin. Ty të njeh publiku dhe ja ku e ke përf.undimin, ja si ke ngel. Ku e ke të dashurin që kishe fantazi s*ks.uale. I ke më ato?

Antonela: Po i kam. I ke ti? Blerimi: Ku i ke ata që thurje plane?

Antonela: Ky vetëm më sul mon se nuk ka argument. Blerimi: Atëherë ndryshoji emrat. Ndoshta kam ardhur për të gjetur një vajzë të mirë, por më mirë do ishte të gjeja një shok të mirë se një vajzë mas htruese.