Shqiptari që u bë me djalë pas 10 vajzave.

Shqiptari që u bë me djalë pas 10 vajzave.

Në kohën kur rënia e lindjeve po kthehet në shqetësim edhe për Shqipërinë, ai është babai më i lumtur në botë. Jeton në fshatin Dritas të komunës Labinot Mal dhe ka plot 11 fëmijë. Skuadrën e tij të futbollit e ka me 10 vajza dhe një djalë.

Për banorët ai është edhe më fatlumi dhe më i pasuri i z onës. Sipas tyre, duke pasur shumë fëmijë, Shefqet Idrizi ka më shumë mundësi të mbajë bagëti, të mbledhë gës htenja e kështu të pasurohet.

“E doja një djalë dhe më në fund erdhi, por u deshën plot 10 vajza. 4 i kam martuar ndërsa 6 të tjera i kam në shtëpi. Nuk qahem se punojnë të gjitha dhe tani që po flasim disa janë me bagëti, disa po mbledhin gë shtenja. Nuk pe ndohem që kam 10 vajza dhe që më në fund arrita të kem një djalë”.Ju ft0jmē të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…