Dalin pamjet që të “rrëqethin shpirtin ku dha shpirt” vajza shqiptare!

Dalin pamjet që të “rrëqethin shpirtin ku dha shpirt” vajza shqiptare!

Një ak si dent i rëndë me p as ojë vde k jen e dy personave ka ndodhur në Lushnje, ku një makinë, duke dalë jashtë rruge nga ura, p ërfundoi në një k anal. Ngj arja e rë ndë ndodhi mesditën e djeshme në vendin e quajtur kthesa e Bubullimës, në Kolonjë, pikërisht në rrugën Lushnjë – Fier.

Burimet nga vendi i ngj arjes tregojnë se një automjet tip “Toyota” ka dalë nga rruga duke u për mb ysur në kanalin në anë të rrugës.

Kanë qenë dë shmitarët ata që kanë shkuar për t’u ardhur në nd ihmë personave që ndodheshin në m jet, kur kanë parë që aty ndodheshin dy persona që e kanë pasur të pamundur të dalin. Dë shmitarët i kanë thënë Po li cisë së au tomjeti, pasi ka hu mbur kontrollin, është r rë zuar në kanal duke u kthyer për mb ys, çka nuk u ka dhënë asnjë mundësi që të shpëtojnë.

Si pa sojë kanë humbur j etën Xhezmi Oshafi, 68 vjeç, i cili mësohet të ketë qenë taksist, banues në Berat dhe 22- vjeçarja, Aurora Basha, e cila ka qenë pasagjere.