Albin Kurti mban takim 0nline me Merkelin ja për çka biseduan…

Albin Kurti mban takim 0nline me Merkelin ja për çka biseduan…

Sot pata një takim vir tual me Kancelaren e Republikës Federale të Gjermanisë, Angela Merkel./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

E falënderova kancelaren për takimin dhe letrën e urimit me ra stin e zgjedhjes kryeministër, dhe përkrahjen e ofruar aty për Republikën e Kosovës dhe popullin e saj, teksa pranova urimet e saj për fitoren pl ebi shi tare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Gjatë bisedës e si gurova kancelaren Merkel për përkushtimin tonë në realizimin e planeve për r eforma në drejtësi, lu ftën kundër kor rupsionit dhe angazhimin për tërheqjen e investimeve, të cilat krijojnë vende të reja të punës nëpërmjet përfshirjes së afaristëve gjermanë dhe më rgatës së madhe shqiptare që jeton në Gjermani. Në diskutimet për më rgatën e Kosovës në Gjermani, kancelarja theksoi se është duke shi kuar me vëmendjen e duhur çështjen e njohjes së p atentë-shoferëve të Kosovës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.