Violetë Kukaj heq “rrobat” në mes të rrugës

Violetë Kukaj heq “rrobat” në mes të rrugës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Është këngëtare e muzikës popullore, që famën e fitoi këtu e më shumë se 30 vite më parë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Violetë Kukajt fama nuk i erdhi brenda natës, as sepse u z’vesh apo p ozoj në mënyrë qe nuk duhej.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ishte zëri dhe t alenti i saj që një publik të tërë, që prej vitesh e përcjell me simpati, shkruan “Kosovarja”./Ju ftojme qe ta hapni maretingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi

Vitet e fundit, stili i këngatares ka ndryshuar dukshëm.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Se nuk është më Violeta e njejtë, e tregojn edhe kjo foto, ku ajo z’vis het hap pas hapi në mes të rrugës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…