Melisa drejt b,urgut Ak,uzohet se ka marrë lekët por më pas u “zhduk” dhe …

Melisa drejt b,urgut Ak,uzohet se ka marrë lekët por më pas u “zhduk” dhe …

Të gjithë konkurrentët e “Për’puthen” kanë bërë famë të madhe duke u njohur nga e gjithë shqiptaria.

Ata kanë treguar që p aguhen mjaftueshëm për të bërë një re klamë në pr ofilin e tyre në Instagram, shkruan Indeksonline.

Por duket se ka edhe të tillë që këtë mundësi edhe e keqpë rdorin, duke bërë mas htrime.

Në një imazh të si guruar nga Indeksonline shohim se Melisa pasi ka marrë të hollat nga një ko mpani, ajo nuk u ka kthyer përgjigje ku të fundit i kanë shkruar disa herë por që ajo nuk u ka kthyer përgjigje.

‘Ne ju kemi paguar juve i kemi te gjitha faktet, letrat per re kla mimin e gurit Iranian ju nuk na keni be asnjë lloj rekl ame. Si do veprojme ketu?”

“Duhet te na beni rekl amen tone me patjetër ose ti ktheni leket mbrapsht! Ju kemi shkruajtur ne disa nr nuk je përgjigjur, kurse leket i ke marr!” përfundon ky mesazh./Indeksonline/