Janë bekim nga Zoti/ Njihuni me gruan shqiptare që ka 10 fëmijë, 9 vajza dhe 1 djalë: Me besim te Zoti i rrita

Janë bekim nga Zoti/ Njihuni me gruan shqiptare që ka 10 fëmijë, 9 vajza dhe 1 djalë: Me besim te Zoti i rrita

Ajkuna Lajqi nga Peja na prezantoi 10 femijet e saj 9 vajza dhe 1 djali. Ajo së bashku me familjen e bashkuar ishte e pranishme në emisionin “Ftesë në 5”, përmes një lidhjeje me “Skype”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Gjatë fjalës së saj, gruaja nga Peja tha se nuk është aspak e lehtë të rrisësh 10 fëmijë, por shtoi se falë besimit në Zot ia ka dalë.Ajkuna thotë se është bërë gjyshe dy herë, ndërsa shtoi se ditëlindjen e secilit prej fëmijëve i mban të shënuar në një b llok./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Veç se një nënë shumë e mirë dhe amvise me kohë të plotë, Ajkuna së fundmi ka filluar të aplikojë një art thuajse u nik. Ajo bën sku lptura të ndryshme me dyllin e bletëve.“Kisha ëndërruar katër fëmijë, 2 vajza e dy djem. Kam pasur vë shtirësi, 9 vajza kanë shumë kërkesa, secila ka qejf ato gjërat e veta. Por ia kam dalë. Ditëlindjet ua mbaj shënim në një bl lok. Duhet të kesh shumë fuqi sepse kërkojnë angazhim të madh. Më kanë ndihmuar dhe vajzat më pas, tre të mëdhatë, kur më kanë lindur binjakët. Shumë e vës htirë të rrisësh fëmijë binjakë. Nuk u gëzova aq shumë kur mora vesh që i kisha binjakë”, tha ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…