Ç’po ndodh me Ilir Metën? Niset urgjent jashtë vendit, vjen informacioni se ai…!!

Presidenti Ilir Meta eshte nisur drejt Sllovenisë, për të marrë pjesë në përvjetorin e 10-të të Takimit të Udhëheqësve të Procesit të Brdo-Brijunit, që do të mbahet në Qendrën e Kongresit të Brdos në Kranj.Në këtë Takim do të jenë të pranishëm edhe Presidentët e vendeve të rajonit.Sipas Presidences, “Kreu i Shtetit do të mbajë një fjalim gjatë këtij Samiti, si dhe do të zhvillojë takime zyrtare dypalëshe me homologët pjesëmarrës në këtë Proces shumë të rëndësishëm për bashkëpunimin rajonal”.