26-vjeçarja e thotë troć: Ia kam “dredhur” të dashurve më përpara sepse unë jam yll e bukur/ Hajde hajde

26-vjeçarja e thotë troć: Ia kam “dredhur” të dashurve më përpara sepse unë jam yll e bukur/ Hajde hajde

Kanika Batra është 26 vjeç dhe është një femër shumë e bukur. Mirëpo ajo ka bërë një r rëfim ku la thënë se i pëlqen shumë vetja e saj.

Gjithashtu ajo ka r rëfyer se i ka tra dhtuar të gjithë të dashurit që ka pasur dhe nuk ndihet aspak fa jtore për këtë gjë.

Edhe pse tashmë është e fejuar, Kanika ka thënë se ka tr adhtuar 3 herë në 5 lidhjet e shkuara që ajo ka pasur.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…