Zyrtarja e komunës së Prishtinës e quan “budallicë” gazetaren

Zyrtarja e komunës së Prishtinës e quan “budallicë” gazetaren

Ra portohet për s ulm s e ks ual ndaj nxënëses së klasës së parë në Prishtinë, ka provuar që të marrë një qëndrim sot nga Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës, lidhur me një ra st të dhu nës se k su ale që u r aportua të ketë ndodhur në një shkollë në kryeqytet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

ka kontaktuar me a s is tenten e Drejtoreshës për Arsim në këtë komunë, Anita Xhabirin, por sjellja e saj ka qenë s ka ndaloze.Ajo e ka quajtur gazetaren që e ka kontaktuar “budallicë” dhe ka bë rtitur në telefon, duke thënë që të mos e telefonojë më kurrë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

“A bën më ditë, a e di çfarë dite është sot. Edhe? Çfarë rasti i jash të za konshëm prej gazetës po thirr të shtunën? A je n ormal ti? Kurrë ma mos gabo me thirr në këtë numër. Hiç kurrë. Bu dallica e th íft”, i është drejtuar ajo gazetares dhe e ka ndalur telefonin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.