Vuçiqi ha byrek para takimit me Kurtin dhe jep një “paralajmërim”

Vuçiqi ha byrek para takimit me Kurtin dhe jep një “paralajmërim”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, z buloi në p rofilin e tij në Instagram se si po përgatitet për javën e ardhshme, e cila tha se do të jetë e vë shtírë për të.

Vuçiq, javën e ardhshme do të jetë në Bruksel, në një darkë pune me l iderët e Ballkanit Perëndimor, ku do të marrë pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

“Byrek dhe kos, përgatitje e shkëlqyeshme për javën e vështírë përpara. Ne kemi takime të rëndësishme dhe besoj të suksesshme në Lubjanë, Bruksel dhe Pragë. Parimet politike janë f orca jonë, dhe bashkëpunimi me Evropën dhe botën na garanton s iguri ekonomike dhe një të ardhme më të mirë për ne. Rroftë Serbia”, shkroi Vuçiq në përshkrimin e një fotografie.

Takim jo formal i li derëve të rajonit, i ftuar nga sh efi i diplomacisë evropiane, Josep Borrell po konsiderohet i dobishëm në përmirësimin e m arrëdh ënieve bi laterale mes shteteve. Ky do të jetë takimi i parë ndërmjet kryeministrit Kurti dhe presidentit serb Vuçiq.