Naim Abazi: Jam munduar t’i pajtojë Adelinën me Leonorën por ndodhi….

Naim Abazi: Jam munduar t’i pajtojë Adelinën me Leonorën por ndodhi….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Kon flikti që dikur kishin mes vete dhe r rahja mes Leonora Jakupit dhe Adelina Ismailit, pati t ronditur kohë më parë gjithë publikun shqiptar. Këngëtaret, akoma nuk flasin mes vete, ani pse Leonora pati thënë se do bënte duet me Adelinën. Si do që të jetë, një nga in iciatorët për pajtimin mes tyre, është Naim Abazi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Këtë gjë këngëtari e tha vet në një intervistë dhënë për emisionin “Mirage”, por, që f atkeqësisht nuk ka arritur një gjë të tillë. Jam munduar ti pajtoj sepse të dyja janë artiste që kanë shumë vite karrier dhe do të ishte mirë që gjëra të tilla mos të ndodhin, por ata nuk më dëgjuan dhe nuk u pajtuan, ka deklaruar Naim Abazi!Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..