Hoxhë Bekiri Halimi thotë: “Nata e Nevruzit, fiken dritat, vajza shtatzane me mixhën”

Hoxhë Bekiri Halimi thotë: “Nata e Nevruzit, fiken dritat, vajza shtatzane me mixhën”

Bekir Halimi nga Shkupi ka treguar për një ngj arje që ka ndodhur gjatë natës së “Nevruzit”.

Sipas tij në këtë natë, burrat dhe gratë tub ohen në një dhomë dhe i f ikin dritat….

Hoxha Bekir Halimi tregon ngj arjen e një vajze e cila i ka rr ëfyer atij se si janë zh villuar ngj arjet prej asaj n ate”.

Për më shumë shikoni vide0n: