E kujtoni Ritvan Zykajn “që shoi fisin për pulat”? Ja çfarë ka ndodhur me të: Tani flet me…

E kujtoni Ritvan Zykajn që “shoi fisin për pulat”? Ja çfarë ka ndodhur me të: Tani flet me…

Prej gati dy vitesh në qe. li dhe i br. aktisur nga familjarët, Ritvanin së Selenicës e takon personi i parë. Ritvan Zykaj’

Burimet thanë se ishte vëllai i tij, ai që e takoi Ritvan Zykajn kurse familjarët e tjerë nuk janë parë t’i afrohen godinës, ku ai qëndron i izo. luar. Të njëjtat burime treguan së Zykajt nuk i ka bërë përshtypje kjo vizitë, madje as i ka kërkuar ndonjë gjë të vëllait.

Ai vazhdon të qëndrojë pa folur me askënd, dhe pjesën më të madhe të kohës dëgjohet të flasë me veten.Ndërkohë ai ka marre de.nim te perje.tshem. dhe gjithe te afermit e tij tashme e kane br.aktisur dhe larguar nga ShqiperiaKurse njerez të tjerë që ditën qe ndodheshin aty në Resulaj, janë larguar të gjitha nga fshati. Dikush është larguar jashtë ku fijve, dikush tjetër në Tiranë apo në qytete të tjera të vendit. Gjy kata merr më në fund vendimin për Ritvan Zykaj | Lajme.al