Djali i Edi Rames gjen nuse? Kush është vajza ‘misterioze’ që e shoqëron në stadium?

Djali i Edi Rames gjen nuse? Kush është vajza ‘misterioze’ që e shoqëron në stadium?

I angazhuar me punët e tij dhe larg vëmendjes së mediave, Gregu, djali i kryeministrit Rama rrallë shihet në publik. Ndërsa në rrjetet sociale ai zgjedh të pasqyrojë më së shumti punët e tij kri juese.

Kujtojmë se pas tërmetit të 26 nëntorit, u zbulua se njëra nga vajzat që hu mbi je tën ishte partnerja e tij. E që prej atij momenti asnjë detaj tjetër nuk ka qarkulluar në media për je tën e tij pri vate. Ndaj këtë foto bëjnë ç udi teksa i sheh.Ju ftojme te hapni ma rketingun per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet eksluzive!