Vajza i dërgon mesazhin e fundit të dashurit, por zbulon të vërtetën sh0kuese

Vajza i dërgon mesazhin e fundit të dashurit, por zbulon të vërtetën sh0kuese

Një çift të cilet janë nd arë, pasi vajza ishte shumë m aterialiste, eshte bere vi rale ne rrj et kohet e fundit.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Biseda e tyre ne Wha/tsap bere xhiron e botes pasi djali e hodhi ne rr je tet soc iale.

Vajza kur zbuloi se me kë kishte të bënte, u bë k eq.

Ja biseda e tyre në What=sapp:

Vajza: Dëgjo, mos e merr personale, por kam fr ikë të vazhdojmë me këtë h istorinë tonë. Mbase do më gjy ko sh, por unë prej disa muajsh dal me një m jek. Ti do të jesh gjithnjë mur ator, e unë do të fitoj gjithnjë më shumë para se ty.

Djali: Cfarë ar syetim i ma turuar, bravo!

Vajza: E pastaj si t’ja shpjegoj tim e ti? Je një djalë i mrekullueshëm por i përkasim dy botëve krejt të kundërta. Preferoj ta mbyll këtë his tori më mirë tani se sa në të ardhmen që mund të shka k to jë edhe d himb je.

Djali: Ok, pajtohem me zgjedhjen tënde. Megjithatë, unë e bëj mu ratorin sepse e kam p asion, por a e di ti që k ompania e familjes sime ka 62 punëtorë dhe fitojmë në një vit shumë më shumë se ti, yt atë dhe gjithë familja jote mund të fitojë gjatë gjithë jetës?

Kam një shtëpi në Nizza, një në Romë, dy në Milano, një në Cortina dhe të tjera që nuk dua t’i përmend.

Në garazh kam një “Mercedes, një Lamborghini dhe një Ferrari”?
Por a e di se kush është ajo që më vr et më shumë? Që pas një muaji që kemi qenë bashkë, unë kuptoj se ti më ke ‘skanuar’ për ato që kam, jo për atë që jam.

Vajza: Nuk kam fj etur gjithë na tën, ndihem si b udallaqe. Shpresoj ta rikuperoj këtë g abim që kam bërë. Më mungon pafund.

Vajza pasi ai nuk i kthente përgjigje: Më është t hyer zemra, të lutem më kthe një përgjigje.

Djali: Për pro ble met e zemrës duhet të flasësh me një d oktor, unë jam mu rator!
Me posht keni 2 video kl ikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan re klam por pritni pak deri te largohet…