U Nda Nga Robert Berisha/ Modelja S’kursehet Fare: Unë Bëj S*Ks Në Kuzhinë Se

U Nda Nga Robert Berisha/ Modelja S’kursehet Fare: Unë Bëj S*Ks Në Kuzhinë Se

Jessika Kadiu tashmë është s ingle dhe jashtë jetës së Robert Berishës, me të cilin kishte një ro mancë tepër të përfolur në media. Modelja ka filluar të jetë aktive në Instagram duke tërh equr vëmendjen e meshkujve me fotot pro vo kuese e jo vetëm.

Modelja ka postuar një shkrim që me si guri do ketë tër hequr vëmendjen e shumë mesh kujve.

Fotoja e fundit në telefon?, ishte pyetja e njërit prej ndjeksëve dhe Jessica nuk hezitoi t’i kthej përgjigje.

Ajo publikoi një ‘screenshot’ në të cilën shihej një thënie. “S* ksi në kuzhinë, sepse është e vetmja mënyrë për t’u vendosur në një ishull gjatë 2020-tës”.