“Policja Shqiptare Huton Shoferet Me Lusin T’i Ndal E Denoj Nuk E Di Si Te Veproj”

“Policja Shqiptare Huton Shoferet Me Lusin T’i Ndal E Denoj Nuk E Di Si Te Veproj”

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër po Iicet më simpatike në Shqipëri.

Disilva, brunia simpatike me fo;rma tr;upore të Ia kmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së n atës dhe rrobave luksoze.

E ftuar në emisionin Top Show Magazine, p oIicja shqiptare kishte dhënë disa de taje interesante rreth saj dhe punës që bën.

Duke treguar se a e ngac;mojnë më shumë me un iformë apo pa të, Disilva thotë:

“Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e u niformës ka ngac;mime të ndryshme, ka ngac;mime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë,

‘O sh efe do mi vendosësh mua pr;angat, o sh efe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”.