Kjo Është “Falltorja” Nga Gjakova Që Thotë Se I Din Gjitha Për Ty Se Çka Do Të Ndodh, Telefonata Është Pa Pagesë

Kjo Është “Falltorja” Nga Gjakova Që Thotë Se I Din Gjitha Për Ty Se Çka Do Të Ndodh, Telefonata Është Pa Pagesë

Kjo Është Fa ll to rja Nga Gjakova Që Thotë Se I Din Gjitha Për Ty Se Çka Do Të Ndodh, Telefonata Është Pa PagesëThotë se është fa l ltore dhe vjen nga Gjakova. Të paktën kështu shkruan në faqen e saj në Facebook të cilën edhe e ka s po ns orizuar.Ajo thotë se i ndihmon njerëzit dhe se ia di h allet me vetëm një telefonatë që mund të ia bëni./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.