‘Dashuria nuk njeh Iuftë’: Shqiptarja nga Shkodra dhe serbi Dragan rrëfejnë martesën..

‘Dashuria nuk njeh Iuftë’: Shqiptarja nga Shkodra dhe serbi Dragan rrëfejnë martesën…

Dashuria nuk njeh I uftë’: Shqiptarja nga Shkodra dhe serbi Dragan rrëfejnë martesën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Viktorja nga Shkodra tregon në rrëfim vë shtirësitë me të cilat është h asur në momentin që ka mbërritur në Serbi, ndërsa shton se tanimë çdo gjë e ka të thjeshtë dhe është in tegruar tot alisht.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.