“Tenton ta hapë derën e aeroplanit përgjatë udhëtimit, në pamundësi e thyen” dritaren me telefon

“Tenton ta hapë derën e aeroplanit përgjatë udhëtimit, në pamundësi e thyen” dritaren me telefon. JU FTOJMË TË ND1QN1 V1DE0N MĒ P0SHTË…

Një p asagjer ajror është rikthyer nën kontroll nga e ku i pazhi i k abinës pas përpjekjes për të hapur derën e një aeroplani gjatë një fluturimi tre-orësh për në Kinë.
Personi, i cili ka gjasa të jetë i së murë me ndor, gjithashtu është shtr irë në dysheme dhe ka th yer një dritare avioni me telefonin e tij, sipas Fuzhou Airlines.

Ai u kapë nga o ficerë të s igurisë në bo rd, ndërsa ng jarja u publikua para se Boeing 737 të ishte gati të mbërrinte në qytetin Kunming të Kinës jugore të hënën.
Sido që të jetë, këto janë pamjet e s iguruara nga pasagjerët prezent nga ai udhëtim.JU FTOJMË TË ND1QN1 V1DE0N MĒ P0SHTË…