Shikojeni çfarë suprize i bën Axha nga Zvicra nipit të tij në Kosovë…

Shikojeni çfarë suprize i bën Axha nga Zvicra nipit të tij në Kosovë…

Bashkëatdhetari b iznismen i sukseshëm në Zvicër Xhevdet Isufi nga Kamenica, sot përmes rrjeteve sociale e ka surprizuar nipin e tij (djalin e vëllaut) o ficerin P olicor nga Kamenica Petrit Isufin, dukeni treguar se ia ka falur shtëpinë me vlerë mbi 100 mijë Euro në lagjen Malësia në Kamenicë.

Petriti ka lindur në Kamenicë dhe është rritur nga nëna, pasi që babi Bylbyl Isufi ka vd ekur qysh kur ishte shumë i vogël, gjë që nipat ia kujtojnë vellaun e nd jeI rë Xhevdetit i cili ka treguar se ka shumë lidhje të mirë me nipat.

Në vazhdim mund ta lexoni njoftimin/ pl asimin e plotë të Xhevdetit

@NIPI JEM ME I MIRI ,SHYQYR QE TË KAM JAMË KRENARË ME JU…😍😍😍😍URIME SHPIJA E TR ASHIGOFSH ME FAMILJE…😍😍😍

Nërsa ky ka qen Reagimi i Petrit Isufi

Jam njeriu më i lumtur në botë sot, jam shumë i e mocionuar po ashtu i gëzuar njëkohësisht nga ky lajm i mrekullueshëm për neve sot, lajm ky jo i papritur të cilin e mora sot nga njeriu i cili e ka zemrën madhe si mixha jem Xhevdet Isufi,Allahu të shpërbleft me të gjitha të mirat e botes ty dhe familjen tënde për dhuraten të cilën ma ke bërë sot, shtëpinë/villë në lagjen malësia në Dardanë.