“Për një qime floku”, komentatori më me fat në botë

“Për një qime floku”, komentatori më me fat në botë

Të shpëtosh për një “qime floku” thotë populli, kështu ndodhi edhe me komentatorin e hokejit në akull, Pierre McGuire gjatë një nd eshje.

Duelet në fushë mes lojtarëve dihet se janë të as hpra, por këtë herë komentatori d esh u bë vi ktimë e topit të kësaj loje, që në fakt ka formën e një gome rrethore. Kamerat kanë kapur me pamje të ngadalësuar teksa ky m jet i kalon milimetra para fytyrës së McGuire dhe p ërplaset fuqishëm në xhamin e kamerës.

v1de0